• صفحه اصلی
  • مشتریان ما
  • مجله آبامگ
  • درباره ما
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

استراتژی بازاریابی

اشتراک گذاری این مقاله

استراتژی بازاریابی

استراتژی بازاریابی چیست؟

در هر پروسه شما نیازمند یک استراتژی برای انجام امور و رسیدن به هدف خود دارید تا بتوانید با در نظر گرفتن همه جوانب و در کمترین زمان به هدف خود برسید.در فروش و بازاریابی نیز شما نیازمند یک استراتژی قوی هستید.درواقع استراتژی در بازاریابی یعنی شما یک روش برای رسیدن به هدف های بازاریابی خود طراحی کنید که این روش چگونگی تمرکز بر روی محصول و بازار هدف و هزینه های لازم برای آن را مشخص کند.

همچنین ما در مقاله ای در مورد ویژگی های آژانس تبلیغاتی خوب سخن گفتیم و گفتیم که هر آژانس تبلیغاتی در حوزه خاصی فعالیت دارد حال در این مقاله در مورد 

اژانس تبلیغاتی آبامدیا در مورد اینکه بازاریابی چیست به شما خواهیم همچنین همراه شما از صفر تا صد بازاریابی را برای شما انجام خواهد داد.

قبل از شروع استراتژی بازاریابی شما باید انواع بازاریابی را بدانید تا در مورد هر یک از انواع بازاریابی استراتژی به خصوصی استفاده کنید .

انواع استراتژی بازاریابی :

 

اگر شما میخواهید برای تجارت خود استراتژیای را انتخاب کنید میتوانید هم یک استراتژی جدید طراحی کنید یا از استراتژی های قدیمی استفاده کنید.برای اینکه یک استراتژی موفق طراحی کنید باید به این مسائل توجه کنید:

.بازار هدف و جمعیت بازاریابی را تعیین کنید:

در طراحی یک استراتژی تعیین بازار هدف یکی از ضروری ترین گام ها است.زمانی که شما بازار هدف خود را مشخص کرده اید و آنها را ارزیابی کرده اید میتوانید اهداف خود را براساس رفتار جمعیت خود پایه گزاری کنید.

۲.قبل از انجام کار مخاطبان خود را در یک آزمایش فرضی قرار دهید:

با انجام یک آزمایش فرضی درباره رفتار مخاطبان خود نسبت به چیزی که عرضه میدهد باعث میشود که از زیان های احتمالی جلوگیری کنید.

۳.از استراتژی های قدیمی کمک بگیرید:
با مطالعه و تحقیق درباره استراتژی شرکت های مختلف و ارزیابی آنها میتوانید اشتباهات احتمالی و مشکلات را پیش بینی کنید و راه کاری مناسب برای آنها در نظر بگیرید.

۴.استراتژی خود را بعد از عملی شدن ارزیابی کنید:

ارزیابی کردن یک استراتژی باعث پیشرفت چندین برابری آن میشود.در ارزیابی بعد از اولین اجرا میتوانید ایرادات و زیان ها را کاهش دهید و یا حتی برای آنها چاره ای ایجاد نمایید.

استراتژی بازاریابی

اگر بخواهیم استراتژی های بازاریابی را به سه دسته مشخص تقسیم کنیم به این صورت میشود:

  • b2b:استراژی سازمانی
  • B2c:استراتژی مصرف کننده
  • B2g:استراتژی ارگانی

حال استراتژی بازاریابی را با هم بررسی میکنیم .

استراتژی بازاریابی b2b:

هدف این استراتژی ارائه خدمات و محصولات از یک شرکت به شرکت دیگر است.این نوع استراتژی که بر پایه جمعیت گسترده و ارتباطات بالا طراحی شده است ،نیازمند اهداف طولانی،مخاطبانی ثابت و تراکنش های طولانی است.

بهترین روش برای ایجاد این ارتباطات دیجیتال مارکتنیگ است(شما میتوانید مقاله کاملی از انواع مارکتینگ ها در اینجا مطالعه کنید)که میتواند به روش های بازاریابی محتوا،بازاریابی ایمیلی،بازاریابی موتور جستجو و … انجام شود.

طراحی استراتژی B2B:

برای اینکه بتوانید یک استراتژی محکم برای سازمان خود در خصوص ارتباط با سازمانی دیگر طراحی کنید نیاز دارید این ده مورد را رعایت و اجرا کنید:

۱.تحقیق:

در هر کاری تحقیق یکی از رکن های اصلی کار است.تحقیق در زمینه کاری شما باعث میشود که شناخت بیشتری از مشتری خود داشته باشید.این شناخت به شما کمک میکند که فرآیند عملکرد استراتژی خود را بسنجید و عملکرد شرکت خود را قوی تر کنید. تحقیقات نشان داده است که سازمان هایی که درباره جامعه خود تحقیق انجام میدهند ۱۰ برابر سریع تر از دیگر سازمان ها به نتیجه میرسند و دو برابر بیشتر سود میکنند.

۲.استراتژی ای مبنی بر جاویژه خود داشته باشید:

جاویژه درواقع بخشی حاشیه ای کوچکی از سازمان شماست که در انجام کاری تبهر بالایی دارد.زمانی که شما تمرکز بر جاویژه خود دارید میتوانید سرعت بالاتری در عرصه کاری خود داشته باشید و با استفاده از تبهر خود در بازار کاری خود متمایز شوید.در واقع جاویژه باعث ایجاد مشهوریت شما در بین بقیه سازمان ها میشود.شما میتوانید این مشهوریت را با استفاده از دیجیتال مارکتینگ و رزومه قوی ایجاد کنید.

۳.به فضای دیجیتال مارکتینگ اهمیت دهید:

فضای دنیای وب یکی از بهترین راه ها برای ایجاد اعتماد بین شما و مخاطبتان است.شما میتوانید با استفاده از ارکان دیجیتال مارکتینگ ارتباطی قوی و پایدار با مخاطب خود برقرار کنید.(برای مطالعه درباره ارکان دیجیتال مارکتینگ اینجا را مطالعه کنید.)

۴.تبلیغات گسترده:تبلیغات گسترده باعث دیده شدن بیشتر شما در جامعه هدفتان میشود.با در نظر گرفتن هزینه ای مشخص برای تبلیغات بصری میتوانید نام برند و کار برند خود را در ذهن جامعه هدفتان هک کنید.

۵.بازاریابی ارجاعی:

طبق تحقیقات انجام شده در اکثر سازمان ها ۸۱درصد از مشتریانی که نیازی به خدمات آنها نداشته اند،سازمان را به سازمانی دیگر که نیازمند این خدمات بوده اند ارجاع کرده اند.این ارجاع کردن ناشی از اعتماد ایجاد شده در این اشخاص بوده است.در واقع ایجاد اعتماد به کمک دیده شدن زیاد و رزومه خوب میتواند شما را به افراد یا سازمان های متصل کند که با جامعه هدف شما در ارتباط هستند.این اعتماد نشعت گرفته از شهرت شما به وسیله تبهر شما در انجام یک کار یا اطلاعاتی که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اید،است.

6.استفاده از اطلاعات هموار یا crm:

 crmبرنامه ای است که اطلاعاتی که شما از مخاطب خود به دست می آورید را دسته بندی و مرتب میکند.در هر تماس شما با مخاطب اطلاعاتی به وجود می آید که این اطلاعات در تماس های بعدی به شدت مورد نیاز هستند.همچنین در بازاریابی سازمانی به این علت که جامعه هدف شما گسترده است شما نیازمند یک یاداور سخن ها،اطلاعات ،نیازها و … هستید که crmاین وظیفه را انجام میدهد.

۷.ارزیابی و بهینه سازی:

بعد از اجرای استراتژی خود عملرد آن را ارزیابی کنید.این ارزیابی به شما کمک میکند که نقاط قوت و ضعف آن را بیابید.سپس برای آنها راهکاری در نظر بگیرید.نقاط قوت خود را قوی تر کنید و برای نقاط ضعف چاره ای ایجاد کنید.این باعث میشود که استراتژی شما قوی تر و کاربردی تر شود.

۱۰.بعد از هر نتیجه آن را ارزیابی کنید و گزارشی درباره آن تهیه کنید:

در هر برخورد شما با مخاطب ، نتیجه ای بدست می آید.با بررسی این نتیجه شما میتوانید از این برخورد برای مخاطبان دیگر خود نیز استفاده کنید.

استراتژی بازاریابی

استراتژی بازاریابی b2c:

مفهوم استراتژی b2c

در استراتژی b2cیا استراتژی مصرف کننده ، هدف رساندن مستقیم خدمات و اجناس به دست مصرف کننده نهایی است.اولین نفر که از این استراتژی به صورت مدرن استفاده کرد، سال 1979 آقای مایکل آدریج بود که برای اولین بار از یک رسانه اصلی برای معرفی و فروش کالای خود به مشتری استفاده کرد.

ایجاد استراتژی b2c

اگر میخواهید یک استراتژی قوی در زمینه b2c داشته باشید باید این موارد را رعایت کنید:
۱.تفکر مصرف کننده خود را درک کنید:
اینکه مصرف کننده شما با دیدن خدمات یا محصولات شما به چه چیزی فکر میکند ، آیا احساس نیاز در او ایجاد میشود یا نه و آیا علاقه ای به آن نشان میدهد؟.درک این موضوع به شما کمک میکند که بهترین روش را برای نشان دادن کالا یا خدمات خود استفاده کنید.

۲.محتوایی با ارزش تولید کنید:

داشتن محتوایی با ارزش که مخاطب را وا دارد وقت خود را صرف آن کند باعث ایجاد اعتماد بین شما و مخاطب میشود.این اعتماد برای شما مشتری هایی با وفا ایجاد میکند که یکی از مهم ترین اهداف در بازاریابی است.

۳.از مخاطبان خود پایگاه داده تهیه کنید:
پایگاه داده در بازاریابی مهم ترین رکن است.زیرا به کمک آن میتوانید استراتژی درست و کارآمد طراحی کنید.در روش استراتژی b2c پایگاه داده عموما از طریق شبکه های اجتماعی ایجاد میشود.با قرار دادن سوالات برای مخاطبان میتوانید به سلایق و نیازهای آنها پی ببرید و از آنها استفاده کنید.

نمونه هایی از b2c

۱.با قرار دادن کالا یا خدمات خود از طریق سایت یا اپلیکیشن مستقیم که مدیریت آن در دست شماست.

۲.استفاده از سایت های واسطه مانند دیجیکالا

۳.از طریق شبکه های اجتماعی با برقراری ارتباط قوی با مخاطب

۴.هزینه کردن در تبلیغات و فروش بصری مانند فروشگاه ها

۵.انجام مسابقات جذاب که به ترغیب مشتری برای خرید منجر میشود.

۶.قراردادن آپشن های خرید مانند تخفیفات،هدیه و …

۷.ایجاد باشگاه مشتریانی قوی به منظور ایجاد مشتری های با وفا

۸.استفاده از افراد تاثیر گزار برای معرفی محصول شما

دپارتمان تولید محتوای متنی

سردبیر: 

ساناز طایفه

راه های ارتباطی با آژانس تبلیغاتی آبامدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عکاسی چیست

عکاسی چیست

همه ما حداقل یک بار با یکی از این عکس­‌های تبلیغاتی روی بیلبوردها و جلد مجلات، شبکه­‌های اجتماعی، سایت­‌های خرید و … مواجه شده­‌ایم. عکس

اطلاعات بیشتر »
ایو سن لوران

ایو سن لوران

ایوسن لوران کیست؟ ایو ماتیو سن لوران یکی از بزرگ­­ ترین طراحان مد فرانسوی متولد ماه آگوست 1936 در شهر اوران کشور الجزایر به دنیا

اطلاعات بیشتر »

مطالب مرتبط با این مقاله

ارتباط با ما

ما به شما کمک خواهیم کرد تا به اهداف خود برسید و تجارت خود را توسعه دهید.

راه های ارتباطی

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه فرهنگی دیجیتال آرزوهای بزرگ امروز می‌باشد.

جستجو کردن