مطالب منتخب | عکاسی مبلمانآموزش ترلوبازاریابی موتورهای جستجو (SEM)

  • صفحه اصلی
  • مجله آبامگ

      برای دریافت بهترین راه حل میتوانید با ما تماس بگیرید

  • مشتریان ما
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

طراحی سایت فروشگاهی

اشتراک گذاری این مقاله

طراحی سایت فروشگاهی

امروزه زیاد می بینیم که اینترنت، بستری برای فروش و رسیدن به درآمدهای بالا شده است و انواع کسب و کارها می توانند از این بستر استفاده کرده و فروش چند برابری محصولات یا خدمات خود را تجربه کنند. طراحی سایت فروشگاهی، ایده ای آینده دار برای فروشگاه هاست و با توجه به اینکه خرید آنلاین تبدیل به امری رایج و روتین در زندگی همه افراد شده است، به همین دلیل بسیاری از صاحبان فروشگاه ها تمایل دارند که محصولات و کالاهای خود را در فضای اینترنت و در قالب سایت هم به مشتریان خود ارائه دهند. اگر شما هم تصمیم به این کار دارید، در ادامه همراه ما باشید تا برای طراحی سایت فروشگاهی اطلاعاتی را به شما ارائه دهیم.

سایت فروشگاهی چیست

سایت های فروشگاهی شعبه آنلاین یک کسب و کار حضوری هستند که البته ممکن هم هست که فروشگاه حضوری در کار نباشد و صاحب سایت فقط به صورت اینترنتی فعالیت کند. سایت فروشگاهی می تواند در حوزه لوازم خانگی و دستگاه هایی مثل لپ تاپ و کامپیوتر باشد تا سایت فروشگاهی مواد غذایی، پوشاک، لوازم آرایشی و …

شما صاحب هر کسب و کاری که هستید می توانید از طریق راه اندازی سایت، به تعداد مشتریان خود بیافزایید و فروش خود را فقط محدود به مشتریان محلی نکنید. تنها با فعالیت در اینترنت است که می توانید از هر جایی مشتری داشته باشید و به دنبال آن، درآمد شما صعودی خواهد شد.

سایت فروشگاهی چیست

منظور از طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی یکی از اقدامات مهم در گسترش کسب و کارهاست. داشتن یک سایت برای عرضه کالا و خدمات می تواند در مدت زمانی کوتاه، میزان فروش را تا چند برابر افزایش دهد زیرا امروزه اکثر مردم به اینترنت دسترسی دارند و خریدهای آنلاین را ترجیح می دهند.

برای راه اندازی سایت فروشگاهی خود نیاز به یک طراح سایت یا برنامه نویس خواهید داشت. برنامه نویس، سایت شما را با ویژگی هایی که مدنظرتان است طراحی می کند و بعد از آن، برای تک تک محصولات سایت، باید تولید محتوا را هم در نظر بگیرید.

ویژگی های یک سایت فروشگاهی خوب

یک سایت فروشگاهی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا مشتریان را راضی نگه دارد؟ در ادامه می خواهیم به این ویژگی ها اشاره کنیم :

منظور از طراحی سایت فروشگاهی

یک منوی کاربر پسند

از ویژگی های اصلی یک سایت فروشگاهی حرفه ای، منوی کاربر پسند آن است. زمانی که کاربر وارد فروشگاه شما می شود احتمالا با محصولات زیادی روبرو خواهد بود و تنها با طراحی یک منوی خوب در سایت است که می تواند محصول مورد تقاضای خود را پیدا کرده و خریداری نماید.

عملکرد و فیلتر جستجوی پیشرفته

در سایت فروشگاهی خود حتما فیلتر جستجوی پیشرفته را فعال کنید تا مشتریان بتوانند به سرعت و به سهولت، محصول مورد نظرشان را پیدا کنند. فیلتر جستجوی پیشرفته می توانند برای بازه های قیمتی، رنگ بندی ها، سایز و اندازه و … باشند. 

عکس ‌های با کیفیت بالا در طراحی سایت فروشگاهی

از محصولات فروشگاه خود عکس های با کیفیت تهیه کنید و داخل سایت قرار دهید. این موضوع بسیار مهم است و قدرت انتخاب مشتری را افزایش می دهد. 

صفحه بررسی محصول

در بخش های قبلی اشاره ای کردیم که باید برای محصولات فروشگاه خود محتوا تولید کنید چرا که مشتری با خواندن محتوا می تواند ویژگی های محصول را مورد بررسی قرار دهد و سپس از میان چند مدل محصول، مدل باب پسند خود را انتخاب کند. داخل صفحات محصول می توانید علاوه بر بررسی دقیق کالاها، مشتریان را به خرید هم تشویق کنید و از مزایای خرید از فروشگاه خود به مشتریان توضیح دهید.

پیشنهادات ویژه و تخفیف

به عنوان یک سایت فروشگاهی که به تازگی شروع به فعالیت کرده اید و رقبای زیادی هم دارید، بهتر است پیشنهادات ویژه و تخفیفاتی را برای مشتریان خود در نظر بگیرید تا خرید از شما را نسبت به سایر سایت های فروشگاهی ترجیح دهند.

پرداخت آسان

امکان پرداخت آسان و امن را برای مشتریان سایت فروشگاهی خود فراهم کنید. امن بودن درگاه پرداخت و سهولت در ثبت سفارش اینترنتی، باعث می شود که مشتریان بازهم به سایت شما برگردند.

 

مراحل و هزینه طراحی سایت فروشگاهی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی

برای طراحی سایت فروشگاهی، باید از یک برنامه نویس کمک بگیرید. برنامه نویس یا طراح سایت، با توجه به بودجه ای که شما برای اینکار در نظر گرفته اید، دو روش را برای پیاده سازی سایت فروشگاهی شما پیشنهاد می دهد، روش اول استفاده از زبان برنامه نویسی و کد نویسی صفر تا صد سایت که هزینه نسبتا بالایی دارد و روش دوم هم استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان همچون وردپرس که کاملا امن و قابل اعتماد هم هستند و هزینه پایین تری دارند.

CMS های آماده مثل وردپرس، توسط بسیاری از سایت های موفق استفاده شده اند و شما هم اگر نمی خواهید در ابتدای کار، هزینه زیادی برای راه اندازی سایت خود اختصاص دهید، می توانید از این سیستم ها استفاده کنید و بعدا که به درآمد بالا رسیدید، امکان برنامه نویسی کردن سایت وجود دارد.

علاوه بر اینها، برای راه اندازی سایت فروشگاهی، نیاز به هزینه کردن برای خرید هاست و دامنه هم خواهد بود که طراح سایت تهیه خواهد کرد. هزینه دامنه بر اساس اینکه چه پسوندی (.com و …) انتخاب کنید، تعیین می شود و هزینه هاست هم با توجه به مدت اعتبار آن، فضای ذخیره سازی، پهنای باند و … مشخص می شود.

با در نظر گرفتن موارد فوق، هزینه طراحی سایت فروشگاهی متغیر می باشد و بستگی به انتظارات شما دارد. همچنین دستمزد طراحان سایت نیز برابر نیست و هر شرکت یا شخصی که در این زمینه فعالیت می کند، دستمزد متفاوتی دریافت می کند.

برای مطالعه بیشتر در رابطه با بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ حتما با ما همراه باشید.

 
نویسنده و مترجم این مقاله:

راه های ارتباطی با آژانس تبلیغاتی آبامدیا

اینستاگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در این مقاله میخوانید

فهرست مطالب جدید

دسته بندی ها

اهمیت طراحی UI

اهمیت طراحی UI

طراحی UI، همان طراحی رابط گرافیکی یک اپلیکیشن یا وبسایت است و شامل تمام مواردی می شود که کاربر با مراجعه به یک وبسایت، با

اطلاعات بیشتر »

مطالب مرتبط با این مقاله